Wellness

Sauna, dusuri cu aburi si emotionale

Lumea Saunei Jacuzzi® este inspirată de cel mai înalt concept de bunăstare și se exprimă într-o colecție de experiențe unice care pot fi savurate individual. Redescoperă gesturile ritualurilor uitate și transformă-ți casa sau hotelul într-un spațiu dedicat îngrijirii de sine. Capabilă să vă împlinească simțurile, colecția noastră de dușuri de lux pentru saună, aburi și dușuri emoționale a fost concepută pentru a aduce utilizatorul să experimenteze o stare profundă de bunăstare mentală și fizică, luând timp departe de viața aglomerată de zi cu zi și să experimenteze o nouă lume a relaxare sporită și întinerire, pregătindu-vă pentru ziua care urmează sau pentru ziua care tocmai a trecut.

Brusesauna - Sauna og Dampbad

Duș Sauna

Sauna - Sauna og Dampbad

Lumea Saunei

Duș Sauna

Capabilă să vă împlinească simțurile, colecția noastră de dușuri de lux pentru saună, aburi și dușuri emoționale a fost concepută pentru a aduce utilizatorul să experimenteze o stare profundă de bunăstare mentală și fizică, luând timp departe de viața aglomerată de zi cu zi și să experimenteze o nouă lume a relaxare sporită și întinerire, pregătindu-vă pentru ziua care urmează sau pentru ziua care tocmai a trecut.

Sasha

Trei module și zece combinații posibile: saună + hamam + duș emoțional închis în doar 8 m2. O dimensiune ideala pentru locuri de toate dimensiunile, solutia perfecta pentru un centru de wellness exclusivist sau pentru facilitatile de agrement ale unor hoteluri si sali de sport prestigioase; perfect chiar și pentru spațiul de autoîngrijire al unei case elegante.

Sasha - Sauna og Dampbad

Sasha Mi

Un adevărat centru de wellness acasă în doar 3 metri pătrați.

Sasha-Mi este varianta cu doua module compusa din sauna si hamam+dus emotional; o cutie de comori pretioasa din lemn, sticla securizata si otel care este ideala pentru un context urban.

Sasha Mi - Sauna og Dampbad

Lumea Saunei

Lumea Saunei Jacuzzi® este inspirată de cel mai înalt concept de bunăstare și se exprimă într-o colecție de experiențe unice care pot fi savurate individual. Redescoperă gesturile ritualurilor uitate și transformă-ți casa sau hotelul într-un spațiu dedicat îngrijirii de sine.

Mood

Sauna a fost reinventată pentru sectorul ospitalității cu Mood.

Mood este flexibil, cu o gamă de patru dimensiuni diferite și este potrivit pentru instalare în colț, spate pe perete sau în nișă, făcându-l ideal pentru orice zonă de relaxare privată sau comună.

Mood - Sauna og Dampbad

Colecția de saune și camere de aburi Jacuzzi®.

Această secțiune conține colecția Jacuzzi® Saune și dușuri cu aburi.
Faceți clic aici pentru a explora.

Sauna et Dampbad-serien fra Jacuzzi®