Wellness – Sauna cu dus cu aburi

O saună, un duș emoțional și un hamam într-un singur spațiu.

Capabilă să vă împlinească simțurile, colecția noastră de dușuri de lux pentru saună, aburi și dușuri emoționale a fost concepută pentru a aduce utilizatorul să experimenteze o stare profundă de bunăstare mentală și fizică, luând timp departe de viața aglomerată de zi cu zi și să experimenteze o nouă lume a relaxare sporită și întinerire, pregătindu-vă pentru ziua care urmează sau pentru ziua care tocmai a trecut.

Sasha

Trei module și zece combinații posibile: saună + hamam + duș emoțional închis în doar 8 m2. O dimensiune ideala pentru locuri de toate dimensiunile, solutia perfecta pentru un centru de wellness exclusivist sau pentru facilitatile de agrement ale unor hoteluri si sali de sport prestigioase; perfect chiar și pentru spațiul de autoîngrijire al unei case elegante.

Hammam

Încadrat perfect în mediul înconjurător, o alegere atentă a materialelor – rășină și sticlă – și un design care se potrivește cu celelalte părți ale lui Sasha.

Tyrkisk bad

Duș

Datorită unui panou de control electronic cu ecran tactil, cu o simplă atingere a degetului, programele de duș emoțional pot fi selectate pentru a evoca sfera ta senzorială.

Brusebad

Căldura naturală a lemnului masiv

Căldura naturală a lemnului masiv pentru saună și cadru, cele mai prețioase specii de lemn combinate cu alte materiale prețioase precum oțel, sticlă călită și HPL.

Naturlig varme fra massivt træ

Sasha Mi

Un adevărat centru de wellness acasă în doar 3 metri pătrați.

Sasha Mi este varianta cu doua module compusa din sauna si hamam+dus emotional; o cutie de comori pretioasa din lemn, sticla securizata si otel care este ideala pentru un context urban.

Hammam și duș emoțional

Un nor de aburi purifică în profunzime corpul și tratamentul de wellness este completat de un duș emoțional.

Tyrkisk bad & Sanselig brusebad

Sauna

Interiorul este realizat în întregime din lemn masiv natural, la atingere rece, pereții sunt din HPL.

Sauna

Colecția de saune și camere de aburi Jacuzzi®

Această secțiune conține colecția Jacuzzi® Saune și dușuri cu aburi.
Faceți clic aici pentru a explora.

Sauna et Dampbad-serien fra Jacuzzi®