Swim Spas

Colecția Jacuzzi® Swim Spa este ideală pentru cei ce își doresc să se mențină în formă sau să includă în antrenamentul lor exerciții acvatice de creștere a rezistenței musculare sau exerciții aerobice.
Jacuzzi® Swim Spa necesită mult mai puțin spațiu în casă sau în grădină în comparație cu o piscină, oferind chiar și celui mai puternic înotător o experiență de înot fantastică, pe tot parcursul anului.
Există două colecții Jacuzzi® Swim Spa: PowerPro™ și PowerActive™

PowerPro™

Colecția Jacuzzi® PowerPro™ combină cea mai bună tehnologie acvatică cu puterea terapeutică a jeturilor Jacuzzi® PowerPro® Jets și este special creată pentru a oferi cea mai bună experiență de înot de înaltă performanță de pe piață.

PowerActive™

Colecția Jacuzzi® PowerActive™ este optimă pentru fitness în apă și distracție cu familia. Combină puterea exercițiilor în apă cu impact scăzut cu bucuria unei piscine funcționale pe tot parcursul anului.

PowerPlay™

Jacuzzi® Swim Spa PowerPlay™ este unic și oferă două funcții într-una singură. Ca piscină spa pentru înot, este ideală pentru antrenamente în grădina casei dumneavoastră, putându-se adapta la cele mai mici spații. Pe de altă parte, dacă este utilizată ca o cadă cu jeturi de apă caldă sub presiune, este locul ideal în care vă puteți relaxa cu familia și prietenii datorită dimensiunilor mari și celor opt locuri ergonomice, confortabile, cu care este prevăzută.