Swim Spa

Swim Spa: alternativa perfectă la o piscină

Colecția noastră de Swim Spa-uri a fost concepută pentru a vă aduce experiența de înot la viață. Indiferent dacă sunteți un atlet experimentat sau un începător complet, caracteristica de curent variabil vă permite să controlați intensitatea curentului pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Svømmespa: det perfekte alternativ til en swimmingpool


Piscine în contracurent pentru amator

Svømmespa: det perfekte alternativ til en swimmingpool

Piscine în contracurent pentru profesionale

PowerPro™ Swim Spas

Pentru cea mai bună experiență de înot de înaltă performanță de pe piață, Jacuzzi® PowerPro™ Collection Swim Spas combină cea mai bună tehnologie acvatică cu puterea terapeutică a Jeturilor Jacuzzi® PowerPro®.

CLEARRAY Active Oxygen™

Clearray Active Oxygen™ este o nouă tehnologie de tratare a apei care combină acțiunea ozonului cu razele UV-C pentru a spori dezinfecția apei din cadă și a reduce utilizarea de substanțe chimice.

CLEARRAY Active Oxygen™

PowerPro® Swim Current Jet

Proiectat pentru a se asigura că apa curge în mod corespunzător, acest jet cu flux larg generează un curent lin și previzibil, fără turbulențe, pentru o experiență de înot avansată.

PowerPro® Swim Current-dyser

Ochelari de înot FORM Smart

Calibrați special pentru piscina Jacuzzi® Swim Spa, ochelarii de înot FORM Smart oferă o analiză în timp real prin intermediul unui afișaj optic care oferă un feedback continuu pentru antrenamente neîntrerupte, vă permite să analizați rezultatele, să vă personalizați rutina de înot și să vă conectați cu alți înotători în aplicație.

FORM Smart-svømmebriller

PowerActive™ Swim Spas

Perfectă pentru aqua fitness și distracție în familie, colecția Jacuzzi® PowerActive™ Swim Spa combină puterea unui antrenament cu impact redus în apă cu divertismentul unei piscine pe tot parcursul anului. PowerActive™ Swim Spa dispune de curentul nostru de înot PowerPro® Swim Active Flo Jet, perfect pentru înotul pe loc și exercițiile de rezistență.

Proiectarea testului în bazin

Cel mai bun Swim Spas atât pentru înot, cât și pentru relaxare. Curbele in forma de scoica opresc valul reflectorizant. Aspirațiile sunt situate la capătul așezat pentru a crea efectul benzii transportoare pentru curgerea apei

Designet som en skal

Hidromasaj Elite

Mai multe duze nu înseamnă o experiență mai bună, dar duzele potrivite o fac. Totul, de la amestecul perfect de aer și apă până la plasarea atentă a fiecărei duze exclusive PowerPro®, este necesar pentru a obține un masaj optim.

Elite Hydromassage

Structură masivă și rigidă a cadrului

De asemenea, este perfect pentru instalații în picioare, parțial încastrate sau încastrate, deoarece cadrul de oțel canelat oferă un cadru stabil pentru o integrare perfectă în pavaj sau în dalele de pavaj.

Fast ramme

PowerPlay™ Swim Spas

Jacuzzi® Swim Spa PowerPlay™ este unic și oferă două funcții într-una. Ca Swim Spa, este ideal pentru antrenament în grădina de acasă, fiind capabil să se adapteze la cele mai mici spații. Ca o cadă cu hidromasaj, pe de altă parte, este ideală pentru relaxare cu familia și prietenii, datorită dimensiunilor mari și celor opt locuri ergonomice și confortabile.

Hidroterapie

Designul unic oval aplatizează apa într-o înot lină, previzibilă, fără turbulențe pentru sportivul de zi cu zi.

Hydrotherapi

Proiectarea testului în bazin

Cel mai bun pentru înot și relaxare. Forma unică a piscinei împiedică reflectarea valurilor.

Designet som en skal

Hidromasaj Elite

Mai multe duze nu înseamnă o experiență mai bună, dar duzele potrivite o fac. Totul, de la amestecul perfect de aer și apă până la plasarea atentă a fiecărei duze exclusive PowerPro®, este necesar pentru a obține un masaj optim.

Elite Hydromassage

GĂSIȚI SWIM SPA-UL DUMNEAVOASTRĂ PERFECT

Întâmpinați probleme în a decide care Jacuzzi® Swim Spa este potrivit pentru dumneavoastră?
Răspundeți la câteva întrebări simple și vă vom ajuta să vă alegeți Swim Spa-ul în câteva minute. Avem o gamă largă de produse care se potrivesc tuturor nevoilor dumneavoastră, așa că fie că este vorba de relaxare, hidroterapie, socializare sau fitness, vă putem ajuta să vă alegeți produsul Jacuzzi® astăzi.

Svømmespa-serien fra Jacuzzi®