Horeca & Contracte

HORECA și wellness reprezintă o combinație câștigătoare, iar excelența Jacuzzi® și plăcerea de a beneficia de produsele noastre îmbunătățește și intensifică plăcerea oaspeților dumneavoastră pe toată durata șederii.
Produsele și tratamentele Jacuzzi® sunt inspirate de cele mai apreciate principii de wellness și oferă clienților dumneavoastră o experiență unică. Încheierea unui parteneriat cu Jacuzzi® reprezintă o garanție a succesului prin atragerea de noi tipuri de clienți, creșterea gradului de ocupare și posibilitatea de a percepe o taxă.

Studii de caz clienți

Produse Comerciale

Wellness în…

Studii de caz clienți

Fie că este vorba despre instalații individuale sau mai multe instalații într-o singură locație sau în mai multe locații și zone de wellness partajate, Jacuzzi® a dezvoltat de-a lungul anilor o listă impresionantă de clienți. Aici găsiți nu numai o listă cu cei care au avut încredere în compania Jacuzzi® în legătură cu soluțiile de wellness, dar și studii de caz despre succesele noastre.

Mărturii ale clienților

Studiile noastre de caz oferă informații reale primite de la clienții noștri legate de modul în care au integrat sistemele Jacuzzi
astfel încât să își crească afacerea și să asigure rentabilitatea investiției.

Produse Comerciale

Produsele comerciale Jacuzzi® oferă soluții de wellness care promovează experiența supremă în materie de lux și wellness pentru oaspeții dumneavoastră. Întreaga gamă de produse comerciale este concepută pentru o utilizare intensă, oferind soluții atât pentru instalații individuale, cât și pentru zone de wellness partajate.

SPA-uri Jacuzzi®

SPA-urile destinate sectorului HORECA reprezintă spațiul perfect pentru a împărtăși un moment de bunăstare, a vă distra împreună sau a vă elibera mintea.

Saune

Materiale exclusive, design inovator și performanțe excelente satisfac toate nevoile utilizatorilor profesioniști.

Wellness in your…

Soluțiile comerciale Jacuzzi® v-ar putea ajuta hotelul, parcul de vacanță sau SPA-ul de sănătate să devină o destinație pentru soluții de întinerire și regenerare completă, oferind oaspeților o experiență unică și memorabilă.
Descoperiți soluțiile wellness pentru…

Spa-uri de sănătate

Investiția în soluțiile Jacuzzi® pentru SPA-ul tău de sănătate reprezintă o garanție că oaspeții dumneavoastră se vor bucura atât de terapii de wellness, dar și de o experiență memorabilă.

Hotel

Prestigiul tratamentelor de wellness asigurate de produsele comerciale Jacuzzi® sporește plăcerea unui sejur la hotel, oferind oaspeților o experiență unică și memorabilă.

Parcuri de vacanță

Oferim soluții personalizate care să crească gradul de satisfacție al oaspeților dumneavoastră și care să ofere o experiență memorabilă.