Căzi cu hidromasaj

Căzi cu hidromasaj de înaltă calitate, spa-uri pentru interior și exterior.

În grădina ta, pe terasa ta sau în camera ta de zi spațioasă. Este important să cunoașteți spațiul pe care îl aveți la dispoziție, deoarece acesta este crucial în identificarea modelului de cada cu hidromasaj pe care îl puteți instala. Bineînțeles, și utilizarea are o influență: dacă îți place să petreci timp cu prietenii, este important ca cada cu hidromasaj în aer liber să poată oferi suficiente locuri pentru a le găzdui confortabil. Căzile cu hidromasaj Jacuzzi® sunt disponibile în diferite dimensiuni, culori și modele. Alegeți-vă și bucurați-vă de cada cu hidromasaj.

Kapacitet Spabade i høj kvalitet til indendørs og udendørs brug.

Căzi cu hidromasaj de diferite tipuri

Udendørs-installationer Spabade i høj kvalitet til indendørs og udendørs brug.

Căzi cu hidromasaj în aer liber

Căzi cu hidromasaj de diferite tipuri

Spa-urile Jacuzzi® cuprind o gamă completă de bunăstare. Hidromasajul oferă o bunăstare semnificativă, indiferent de forma corpului, dimensiunea sau tensiunile din organism. Pentru optimizarea efectelor hidroterapeutice ale spa, s-a acordat o atentie deosebita in faza de proiectare pozitionarii jeturilor de apa si designului ergonomic al interiorului spa. Căzile cu hidromasaj Jacuzzi® vin într-o gamă largă de modele inovatoare, în diferite dimensiuni și cu diferite configurații și design.

2-3 persoane

Secțiunea de 2-3 persoane este pentru instalații interioare și exterioare unde spațiul este limitat.

Sektionen 2-3 personer er spabade til indendørs- og

4-5 persoane

Gama de 4-5 persoane este perfectă pentru grădină sau casă – cu spațiu suplimentar pentru socializare.

Spabade i høj kvalitet til indendørs og udendørs brug.

6+ persoane

Dimensiunile mai mari ale căzilor cu hidromasaj pentru 6+ persoane sporesc plăcerea și plăcerea hidroterapiei.

De større mål på spabadene til 6+ personer

Căzi cu hidromasaj în aer liber

Conceput pentru a vă îmbunătăți stilul de viață și pentru a oferi o modalitate mai bună de a vă îngriji, căzile cu hidromasaj în aer liber Jacuzzi® sunt cea mai completă și versatilă sinteză a bunăstării comune. Fiecare cada cu hidromasaj Jacuzzi® a fost cercetată și proiectată pentru a oferi hidroterapie avansată și cu tehnologie patentată cu jet pentru o experiență spa cu adevărat unică.

J-400™ – Căzi cu hidromasaj Jacuzzi® pentru dimensiuni medii și mari

Ideale pentru instalarea în interior sau în grădină, fiecare dintre căzile cu hidromasaj din gama de căzi cu hidromasaj J-400™ vă va trata cu un masaj relaxant care oferă hidroterapie avansată fiecărei părți a corpului dumneavoastră.

J-400™ - Spabade fra mellemstore og store

J-300™ – seria redesenată de căzi cu hidromasaj Jacuzzi®

Reînnoiri și îmbunătățiri majore în colecția J-300™. Linia se mândrește cu un design mai modern și mai funcțional și cu jeturi noi pentru toate modelele care îmbunătățesc performanța hidromasajului.

J-300™ – den nyudviklede spabadserie fra Jacuzzi®

Colecția Virtus – dedicată domeniului ospitalității

Noul Spa dedicat domeniului ospitalității este spațiul perfect pentru a împărtăși un moment de wellness, a vă distra împreună și a vă elibera mintea. Inspirat de scoica Nautilus, scoica pare a fi modelată de apă și are o formă de spirală.

Virtus-serien, dedikeret til hotelbranchen

GĂSIȚI SPA-UL DUMNEAVOASTRĂ PERFECT

Întâmpinați probleme în a decide care Jacuzzi® Spa este potrivit pentru dumneavoastră?
Răspundeți la câteva întrebări simple și vă vom ajuta să vă alegeți SPA-ul în câteva minute. Avem o gamă largă de produse care se potrivesc tuturor nevoilor dumneavoastră, așa că fie că este vorba de relaxare, hidroterapie, socializare sau fitness, vă putem ajuta să vă alegeți produsul Jacuzzi® astăzi.

Jacuzzi® Spabad-serien  Spabade i høj kvalitet til indendørs og udendørs brug.