Căzi cu hidromasaj în aer liber

Căzi cu hidromasaj și spa-uri în aer liber pentru casa și terasa dumneavoastră.

Conceput pentru a vă îmbunătăți stilul de viață și pentru a oferi o modalitate mai bună de a vă îngriji, căzile cu hidromasaj în aer liber Jacuzzi® sunt cea mai completă și versatilă sinteză a bunăstării comune și este.

Fiecare cada cu hidromasaj Jacuzzi® a fost cercetată și proiectată pentru a oferi hidroterapie avansată și cu tehnologie patentată cu jet pentru o experiență spa cu adevărat unică.

J-400™ - Spabade fra mellemstore og store

J-400™ – Căzi cu hidromasaj pentru dimensiuni medii și mari

J-300™ – den nyudviklede spabadserie fra Jacuzzi®

J-300™ – seria de căzi cu hidromasaj Jacuzzi® reproiectată

Virtus- serien, dedikeret til hotelbranchen

Colecția Virtus – o piscină dedicată experienței comunitare

J-400™ – Căzi cu hidromasaj pentru dimensiuni medii și mari

Ideale pentru instalarea în interior sau în grădină, fiecare dintre căzile cu hidromasaj din gama de căzi cu hidromasaj J-400™ vă va trata cu un masaj relaxant care oferă hidroterapie avansată fiecărei părți a corpului dumneavoastră.

J-495™

Cea mai mare cadă cu hidromasaj din gama J-400™, J-495™ este o cadă cu hidromasaj pentru 8 persoane care oferă o experiență spa cu adevărat unică și de lux.

Det største spabad i J-400™-serien, J-495™,

J-485™

Deosebit de dulapurile uimitoare ProFinish™, J-485™ este o cadă cu hidromasaj de lux care oferă un hidromasaj pentru a se potrivi cu aspectul uimitor.

J-485™ er et luksus spabad

J-435™

Combinând 5 opțiuni de așezare cu un șezut orientat spre față, J-435™ oferă atât un hidromasaj luxos pe tot corpul, cât și un loc pentru a socializa cu prietenii și familia.

J-435™-spabadet har 5 forskellige muligheder for siddepladser

J-300™ – seria de căzi cu hidromasaj Jacuzzi® reproiectată

Reînnoiri și îmbunătățiri majore în colecția J-300™. Linia se mândrește cu un design mai modern și mai funcțional și cu jeturi noi pentru toate modelele care îmbunătățesc și îmbunătățesc performanța hidromasajului.

J-335™

J-335™ este o cadă cu hidromasaj pentru 4-5 persoane care combină scaunele cu un șezlong pentru a oferi o experiență fantastică de hidromasaj.

J-335™ er et spabad til 4-5 personer

J-355™

Oferind o experiență de hidroterapie cuprinzătoare, J-355™ este un spa pentru 5-6 persoane, care este grozav pentru relaxare în privat sau pentru a fi împărtășit cu prietenii și familia deopotrivă.

J-355™-spabadet til 5-6 personer leverer

J-375™

Cuprinzând experiența de sănătate totală, J-375™ are un design pătrat de cadă cu hidromasaj și creează un punct focal în orice împrejurimi interioare sau exterioare.

J-375™-spabadet har et firkantet design

Colecția Virtus – o piscină dedicată experienței comunitare

Noul Spa dedicat domeniului ospitalității este spațiul perfect pentru a împărtăși un moment de wellness, a vă distra împreună și a vă elibera mintea. Inspirat de scoica Nautilus, scoica pare a fi modelată de apă și are o formă de spirală.

Virtus

Noua piscină, dedicată unei experiențe comune, este locul perfect pentru a împărtăși momente de wellness, pentru a vă distra împreună și pentru a vă elibera mintea.

Virtus Spabade til haven og udendørs-installationer

Virtus Pro

Forma piscinei este inspirată de spirala scoicii Nautilus și arată ca și cum ar fi fost modelată de apă.

Virtus Pro -Spabade til haven og udendørs-installationer

Colecția de căzi cu hidromasaj Jacuzzi®

Această secțiune se referă la colecția de căzi cu hidromasaj Jacuzzi®.
Faceți clic aici și descoperiți-o.

Jacuzzi® Spabad-serien