Căzi cu hidromasaj de diferite tipuri

Diferite tipuri de instalare pentru diferite scaune.

Spa-urile Jacuzzi® oferă o gamă completă de bunăstare. Hidromasajul asigură o bunăstare semnificativă, indiferent de forma corpului, mărimea sau tensiunile corpului. Pentru optimizarea efectelor hidroterapeutice ale spa, s-a acordat o atenție deosebită la proiectare. De la pozitionarea jeturilor de apa pana la designul ergonomic al interiorului spa.Cazile cu hidromasaj Jacuzzi® vin intr-o gama larga de modele inovatoare in diferite marimi si cu diferite layout-uri si design.

2-3 personer - small - Forskellige modeller af spabade

2-3 persoane

4-5 personer – mellemstort - Forskellige modeller af spabade

4-5 persoane

6+ personer – stort - Forskellige modeller af spabade

6+ persoane

2-3 persoane

Secțiunea pentru 2-3 persoane este căzi spa pentru instalații interioare și exterioare unde spațiul este limitat.

J-315™

Concentrat într-un design compact, J-315™ este o cadă cu hidromasaj pentru 3 persoane, care oferă toate beneficiile hidroterapiei și caracteristicile căzilor cu hidromasaj mai mari.

Det kompakte J-315™-design er et spabad til 3 personer

Lodge+ S

Cu locuri pentru 2 până la 3 adulți, Lodge+ S este ideal pentru casele de vacanță mai mici sau pentru acele locații care necesită o cadă cu hidromasaj cu o amprentă mai mică.

Med siddepladser til 2 eller 3 voksne er Lodge+ S

City™ Spa

City™ Spa dezvăluie o nouă dimensiune de wellness acasă în care designul și tehnologia de ultimă oră se îmbină pentru o experiență multi-senzorială în confort total.

City™ Spa afslører en ny dimension inden for wellness

4-5 persoane

Gama de 4-5 persoane este perfectă pentru grădină sau casă – cu spațiu suplimentar pentru socializare.

J-335™

J-335™ este o cadă cu hidromasaj pentru 4-5 persoane care combină scaunele cu un șezlong pentru a oferi o experiență fantastică de hidromasaj.

J-335™ er et spabad til 4-5 personer

J-355™

Oferind o experiență de hidroterapie cuprinzătoare, J-355™ este un spa pentru 5-6 persoane, care este grozav pentru relaxare în privat sau pentru a fi împărtășit cu prietenii și familia deopotrivă.

J-355™-spabadet til 5-6 personer leverer

Profile

Modelul Profile nu este doar o cadă cu hidromasaj, o „mașină de wellness”, ci este și un loc neobișnuit. Distins prin forme curate, pătrate, dar moi, care îl fac atât blând, cât și rebel, în funcție de modul în care doriți să o „experimentați”.

Det skiller sig ud ved sin skarpe, firkantede

6+ persoane

Dimensiunile mai mari ale căzilor cu hidromasaj pentru 6+ persoane sporesc plăcerea și plăcerea hidroterapiei.

J-495™

Cea mai mare cadă cu hidromasaj din gama J-400™, J-495™ este o cadă cu hidromasaj pentru 8 persoane care oferă o experiență spa cu adevărat unică și de lux.

Det største spabad i J-400™-serien, J-495™

J-375™

Cuprinzând experiența de sănătate totală, J-375™ are un design pătrat de cadă cu hidromasaj și creează un punct focal în orice împrejurimi interioare sau exterioare.

J-375™ har et firkantet design, som danner rammen

Virtus

Noul Spa dedicat domeniului ospitalității este spațiul perfect pentru a împărtăși un moment de wellness, a vă distra împreună și a vă elibera mintea. Inspirat de scoica Nautilus, scoica pare a fi modelată de apă și are o formă de spirală.

Forskellige modeller af spabade

Colecția de căzi cu hidromasaj Jacuzzi®

Această secțiune se referă la colecția de căzi cu hidromasaj Jacuzzi®.
Faceți clic aici și descoperiți-o.

Jacuzzi® Spabad-serien