Baie – Coltar, bai dreptunghiulare incorporabile

Cazi cu hidromasaj, fara hidromasaj si autoportante pentru baie

Atunci când o gamă de produse este inspirată de cel mai înalt sentiment de bine, se naște o colecție de experiențe reale și unice: experiențe foarte personale care se simt pe pielea cuiva, experiențe în care te poți scufunda pentru a recupera plăcerea îngrijirii de sine.

Swirlpool® Bade

Cazi Swirlpool®

Whirlpool-bade

Băile cu hidromasaj

Fritstående badekar

Cada de baie

Cazi Swirlpool®

Tindem să numărăm momentele în loc să le facem să conteze prin îmbunătățirea experiențelor noastre de viață. Trăim prea repede. Suntem copleșiți de lucruri în loc să fim cufundați în ele.

Ne putem îmbunătăți viața și pe noi înșine, încetinind și reflectând asupra prezentului. Pe măsură ce ne stresăm și ne grăbim, ne lipsește puterea emoțională a detaliilor – darul de a experimenta bunăstarea într-o manieră nouă și intenționată.

ARGA®

Timpul și apa au mult mai multe în comun decât se aștepta – ambele curg în armonie în universul ARGA®, experiența revoluționară Jacuzzi® menită să redefinească lumea bunăstării personale. Tehnologia Swirlpool®, emulează o îmbrățișare învăluitoare, sinceră sau cea a imersiunii deplină într-un pârâu tăcut, toate în timp ce sunt profund conectate cu natura.

Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

ARGA® 180

Proiectat de Jacuzzi® în parteneriat cu Whynot Design, ARGA® 180 are formă dreptunghiulară, permițând o instalare versatilă și practică în orice mediu sau baie. Rigoarea profilului său liniar sporește formele și proporțiile echilibrate ale suprafeței, creând un produs esențial și captivant, cu o varietate bogată de caracteristici.

Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Băile cu hidromasaj

Invenția originală care a început lumea Jacuzzi®.

Superioare în ceea ce privește robustețea, personalizează orice decor și se potrivesc perfect oriunde. Sunt un amestec ideal de lux și wellness.

Colecția Sharp

Sharp este o gamă de băi cu hidromasaj concepută pentru a fi extrem de versatilă și pentru a se potrivi într-o mare varietate de medii casnice: 2 dimensiuni, 3 tipuri diferite de panouri în diferite finisaje și o gamă largă de opțiuni de instalare asigură selecția ideală a produsului și amplasarea optimă.

Sharp Whirlpool-bade

Colecția MyWay

MyWay 5, cu jeturi TargetPro™ reglabile și 3 jeturi rotative, oferă un hidromasaj special conceput pentru picioare și picioare, pentru a promova circulația, și pentru spate, pentru a relaxa, destinde și reîmprospăta întregul corp.

MyWay Whirlpool-bade

Acesta are o formă moale, cu o margine ridicată și tetiere confortabile, în timp ce podeaua ridicată oferă două adâncimi ale scaunului. Echipat cu duze PowerPro® care vizează diferite părți ale corpului.

Skylounge® Whirlpool - bade

Cada de baie

Colecția noastră are modele pentru fiecare stil de baie, asigurându-vă că puteți crea efectul pe care îl doriți în baia dumneavoastră.

Anafi

Jacuzzi® Anafi este cada de baie pentru instalare liberă, cu o margine subțire și conturată. O insulă subtilă de relaxare unde vă puteți refugia și elibera de orice tensiune, datorită confortului scaunului de relaxare.

Ingrid - Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Chic

Jacuzzi® Chic este cea mai mică cadă de sine stătătoare din gama Lounge, perfectă pentru instalații atemporale în spații cu spațiu limitat. Disponibilă în versiunile alb lucios și mat, forma sa ovală o face perfectă pentru instalarea în spații mici.

Persea - Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Moorea

Jacuzzi® Moorea este singura cadă de sine stătătoare din gama Lounge realizată din Techstone®, un material fiabil și de lungă durată pentru soluții premium. Suprafața sa este catifelată și moale la atingere, oferind o experiență relaxantă care implică toate simțurile, chiar înainte de a vă scufunda în apă.

Chic  - Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Colecția de băi Jacuzzi®

Această secțiune conține colecțiile de baie și duș Jacuzzi®.
Faceți clic aici pentru a descoperi.

Jacuzzi® Bad et Bruser-serien