Jacuzzi® Baie

Inspirată de bunăstarea personală, colecția Baie este concepută special pentru interior.
Soluțiile Jacuzzi® pentru baie oferă experiența unică de a descoperi plăcerea îngrijirii personale. Indiferent de gradul de confort pe care îl căutați, colecția Jacuzzi® Baie vă oferă o gamă de căzi de baie sau dușuri perfecte pentru dumneavoastră.

Căzile Swirlpool®

Colecția Swirlpool®  vă oferă beneficiul de a vă bucura de o baie relaxantă oricât doriți, fără a fi nevoie să adăugați constant apă caldă.

Căzile cu hidromasaj

Căzile cu hidromasaj sunt emblema companiei, fiind invenția originală de la care a luat naștere marca Jacuzzi®.

Căzi separate

Gama de căzi separate Jacuzzi® oferă un sortiment de modele proiectate pentru a fi poziționate în centrul camerei, în care vă puteți delecta cu ritualul de îmbăiere.

Produse noi

Secțiune destinată noilor produse Jacuzzi®.
Vă vom ține la curent cu cele mai recente produse lansate.

Căzile Pure Air®

Gama de Căzi Pure Air® Jacuzzi® oferă o experiență unică de wellness care regenerează țesuturile, asigură tonifierea și redă fermitatea corpului..

Averse

Dușul multifuncțional Jacuzzi® reprezintă un loc cu adevărat special, unde fiecare detaliu a fost atent analizat și fiecare aspect realizat cu cea mai mare grijă.

Spațiu pentru du

Montați dușul dumneavoastră: adaptabil, funcțional, ușor de amenajat într-un spațiu liber deschis imaginației, atât la domiciliu, cât și în sectorul ospitalității.