Jacuzzi® Baie

Inspirată de bunăstarea personală, colecția Baie este concepută special pentru interior.
Soluțiile Jacuzzi® pentru baie oferă experiența unică de a descoperi plăcerea îngrijirii personale. Indiferent de gradul de confort pe care îl căutați, colecția Jacuzzi® Baie vă oferă o gamă de căzi de baie sau dușuri perfecte pentru dumneavoastră.

Swirlpool® Baths

Colecția Swirlpool®  vă oferă beneficiul de a vă bucura de o baie relaxantă oricât doriți, fără a fi nevoie să adăugați constant apă caldă.

Non Whirlpool Bath

Gama de Căzi fără jet Jacuzzi® cuprinde diverse modele realizate pentru a fi montate în centrul încăperii, pentru a vă bucura de ritualul de îmbăiere.

Căzile cu hidromasaj

Căzile cu hidromasaj sunt emblema companiei, fiind invenția originală de la care a luat naștere marca Jacuzzi®.

Produse noi

Secțiune destinată noilor produse Jacuzzi®.
Vă vom ține la curent cu cele mai recente produse lansate.

Colecția Essentials

Colecția Essentials creează o experiență completă de wellness pentru toată lumea. Designul minimalist se îmbină perfect cu versatilitatea și eficiența adevăratei terapii cu hidromasaj.

Averse

Dușul multifuncțional Jacuzzi® reprezintă un loc cu adevărat special, unde fiecare detaliu a fost atent analizat și fiecare aspect realizat cu cea mai mare grijă.

Baie

Gama de Căzi cu jet de aer Jacuzzi® oferă o experiență unică de wellness care regenerează țesuturile, asigură tonifierea și redă fermitatea corpului..