Baie – Cazi Swirlpool®

Băi Swirlpool®: timpul este o măsură a vieții.

Tindem să numărăm momentele în loc să le facem să conteze prin îmbunătățirea experiențelor noastre de viață. Trăim prea repede. Suntem copleșiți de lucruri în loc să fim cufundați în ele.

Ne putem îmbunătăți viața și pe noi înșine, încetinind și reflectând asupra prezentului. Pe măsură ce ne stresăm și ne grăbim, ne lipsește puterea emoțională a detaliilor – darul de a experimenta bunăstarea într-o manieră nouă și intenționată.

Swirlpool® Bade: Tid er en målestok for livet.

Băi de sine stătătoare

Swirlpool® Bade: Tid er en målestok for livet.

Înapoi la perete

Băi de sine stătătoare

Complimentează experiența blândă, moale și învăluitoare de scăldat Swirlpool®, în timp ce forma ovală elimină percepția timpului.

ARGA®

Timpul și apa au mult mai multe în comun decât se aștepta – ambele curg în armonie în universul ARGA®, experiența revoluționară Jacuzzi® menită să redefinească lumea bunăstării personale.

Swirlpool® Bade Badekar til badeværelset

Înapoi la perete

Perimetrul exterior, care nu are margini pronunțate, găzduiește un touch pad din sticlă de formă ovală, care este perfect integrat în designul căzii.

ARGA® 180

Proiectat de Jacuzzi® în parteneriat cu Whynot Design, ARGA® 180 are formă dreptunghiulară, permițând o instalare versatilă și practică în orice mediu sau baie. Rigoarea profilului său liniar sporește formele și proporțiile echilibrate ale suprafeței, creând un produs esențial și captivant, cu o varietate bogată de caracteristici.

Swirlpool® Bade Badekar til badeværelset

Colecția de băi Jacuzzi®

Această secțiune conține colecțiile de baie și duș Jacuzzi®.
Faceți clic aici pentru a descoperi.

Jacuzzi® Bad et Bruser-serien