Baie – Cazi cu hidromasaj

Băi cu hidromasaj: emblema mărcii.

Băile cu hidromasaj sunt emblema mărcii.
Invenția originală care a început lumea Jacuzzi®. Superioare în ceea ce privește robustețea, personalizează orice decor și se potrivesc perfect oriunde. Sunt un amestec ideal de lux și wellness.

Whirlpool-bade: brandets emblem.

Băi de interior

Whirlpool-bade: brandets emblem.

Capacitate

Băi de interior

Încorporând tehnologia noastră de hidroterapie în căzi cu hidromasaj și cabine de duș cu design rafinat, suntem capabili să vă oferim o experiență de masaj într-un cadru care are o adevărată distincție. Combină toate acestea cu temperatura perfectă a apei, iar căzile și cabinele noastre de duș oferă o experiență optimă care te face pe tine și casa ta să arăți și să te simți uimitor.

Sharp Extra

Cu cele trei scaune mari, dintre care două sunt saloane, Sharp Extra este cada cu hidromasaj ideală pentru un nou concept de baie; o idee de spațiu mai mare, mai deschis, inspirată de dorința de a împărtăși starea de bine.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

MyWay 170

Întindeți-vă pe spate și relaxați-vă capul pe tetiera blândă și confortabilă din gel de poliuretan și permiteți ca jeturile să ofere un hidromasaj puternic corpului, lăsându-vă destresat și întinerit.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

Aura Plus Wood

O cadă dublă de dimensiuni și adâncime mari, Aura Plus este un adevărat obiect de mobilier care se potrivește cu spațiul din jur, fie că este o baie sau un alt spațiu din locuință. Faptul ca este incorporat face usoara incadrarea armonioasa a lui in arhitectura unei locuinte.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

Capacitate

Am definit modul în care oamenii se relaxează de-a lungul vieții, iar timpul petrecut într-una dintre căzile sau dușurile noastre este punctul culminant al unei istorii de pionierat, a unei ambiții de design nereținută și a dorinței de a vă aduce o experiență pe care nu ați mai trăit-o până acum și va dori să se bucure zi după zi.

Colecția Sharp

Sharp este o gamă de băi cu hidromasaj concepute pentru a fi extrem de versatile și potrivite pentru o varietate de setări casnice: 2 dimensiuni, 3 tipuri diferite de panouri în diverse finisaje și cu o gamă largă de opțiuni de instalare asigură alegerea și punerea în scenă optimă a produsului.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

Colecția MyWay

MyWay 5, cu jeturi TargetPro™ reglabile și 3 jeturi rotative, oferă un hidromasaj special conceput pentru picioare și picioare, pentru a promova circulația, și pentru spate, pentru a relaxa, destinde și reîmprospăta întregul corp.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

Colecția Aura

Hidromasaj clasic Jacuzzi® și hidromasaj pentru spate cu microjeturi rotative. Revărsarea este ascunsă sub jantă.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

Colecția de băi Jacuzzi®

Această secțiune conține colecțiile de baie și duș Jacuzzi®.
Faceți clic aici pentru a descoperi.

Jacuzzi® Bad et Bruser-serien